Online

Webdesign & hosting

Villapark Vogelhorst
Klant Gemeente Almere
Jaar 2018
Opdracht Online gebiedsbranding
01 —

Webdesign.

Potentiële klanten 'lopen' langs uw website en besluiten vaak in een tijdsbestek van één seconde of uw website wel of niet is waar ze naar opzoek zijn. Het is dus zaak dat de website goed is ingericht en de aandacht van een bezoeker kan vasthouden. Een goed doordacht grafisch ontwerp speelt hier een zeer belangrijke rol in. Het is als communiceren zonder woorden.

Standaard programma’s met templates. Zij produceren websites waarvan er '13 in een dozijn' gaan. Ze zien er grafisch vaak best leuk uit, maar dwingen u in een keurslijf. Geen onderneming is hetzelfde en daarom is ook geen ondernemingswebsite hetzelfde. U heeft bijvoorbeeld uw huisstijl en uw website en webshop moeten daar feilloos inpassen. Het professioneel team van uNiek-design kan uw bestaande website een 'facelift' geven of een geheel nieuwe ontwerpen.

02 —

Technische vormgeving B2B websites.

Een uitgekiende grafisch vormgeving van een professionele website is belangrijk en zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen. Hoewel het grafisch ontwerp het meest in het oog springt, mag ook de invloed van het technisch ontwerp niet onderschat worden.

Een B2B website vereist extra functionaliteiten. Het vergroot de online customer experience, wat in de bedrijfswereld een belangrijke klantenbindende factor is. U kunt bijvoorbeeld denken aan inzicht van uw klant in de voorraden van uw magazijn of hun afnemershistorie. Ook technische functionaliteiten voor een integratie met uw back-office kunnen u veel tijd besparen. Tijd die u beter aan uw klanten besteedt.

03 —

Online zichtbaarheid van uw onderneming.

Uw klanten weten ongetwijfeld uw website te vinden, maar hoe vinden uw potentiële klanten uw bedrijf op het internet? In meer dan 80% van de gevallen is dat via een zoekmachine. Wij houden daarom al bij het ontwerp de website en webshop rekening met de wensen van de zoekmachines. Zo kunt u uw klantenkring blijven uitbreiden.

U ziet, webdesign is meer dan enkel het plaatsen van wat teksten, foto’s en video’s. Wilt u weten wat uNiek-design voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust even vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een persoonlijk advies.

AWWWARDS

Site of the Day — Dec 2017

CSSDesignAwards

Site of the Day — Dec 2017